Добрата критика е лично мнение, поднесено интелигентно. Интервю с критика Чандлър Бър на страницата VPP Портал

08 ноември 2010

Nature, Yves Rocher



Еau de Toilette
Olfactive Group: Floral Green


Силен по дух

и присъствие аромат, отразяващ едновременно гальовният, но и избухлив темперамент на природата. Грацията на цветята, животворността на плодове и билки, влагата на мъховете, силата на дървесата – всичко се оглежда в този аромат, а небето е неговото огледало. В небесното отражение се кипри и владетелката на това ухание – силна, отривиста, дръзка жена, която не умее да се слива с тълпата. Тя може да избухне като пролетна буря, но след като се извали, ще ви помилва с летни лъчи. Ръцете й са щедри като есента, а под стъпките й никне сняг. Характерен аромат за жена с характер, сведено до думи две.


Бодлива роза,

хищен жасмин, нежни момини сълзи и фрезии са избраните да представляват цветната флора в този аромат. Пръскайте щедро върху кожа и избягвайте дрехите, за да им се насладите максимално – върху тъканите тези цветни ноти се разсейват като мъгла, а върху кожата се спотайват дълго и незабравимо. Делегат на билките в този аромат е прохладната мента, която прави парфюма прекрасен в топло време. Хрупкави, но и сочни мандаринови резени гримират плодовото присъствие в аромата. Земната му сила идва обаче от дъхави мъхове и насмолена дървесна кора, които превземат базата на аромата и заради които откривам прилика с любими мои дървесни шипри.



Тествайте задължително,


ако не ви е страх от шамарите на природата и ако не търсите в парфюма си само нейната красота, а и силата й. За разлика от много други аромати, чиято прелест се разгръща много по-добре върху блотер или тъкан, Nature е създаден сякаш върху кожа – именно там е стихията на неговата многопластова красота. И ако вашата кожа е сред избраните, които си търси това ухание, ще усетите защо природата е толкова могъща.

Няма коментари:

Публикуване на коментар