Добрата критика е лично мнение, поднесено интелигентно. Интервю с критика Чандлър Бър на страницата VPP Портал

11 ноември 2010

Bruno Banani Woman, Bruno Banani



на пазара от 2001 год.
Eau de Toilette
Olfactive Group: Floral Fruity

Нектарено,


младежки лекомислено и плосковато ухание, което принадлежи на новите поколения. Не му трябва специален повод на този аромат, той се слива безпроблемно с ежедневието. Дори самата му цена от 30.95 евро за 50 мл. говори още за ежедневния му характер. Приляга му весела млада жена или още по-добре момиче, което не пази диета, но спортува редовно и се чувства щастливо в дънките си. Един от многото съвременни аромати за едно от многото безгрижни момичета.

Портокал,


бръшлян и водна лилия са възкачени на върха на ароматната пирамида на Bruno Banani Woman. Странно бих нарекла съчетанието, а бръшляна стои съвсем не на мястото си тук. Макар и за кратко, той разсейва веселото и анонимно звучене на аромата, като привнася влажната си мрачност. Като цяло връхните нотки на аромата са неотличими. За сметка на това пък, прасковата и фрезиите от средните пластове не са постигнали балансирано съжителство и превземат уханието, редувайки се. Те са и най-щръкнали в подредбата и предопределят очевидно плодово-цветната принадлежност на парфюма. За жалост, той е толкова нетраен върху моята кожа, че базисните нотки се налага да разучавам само от тъкани. Не мога да отрека, че базата, ако ви се покаже срамежливо, е много красива – кихлива ванилия и дълбочинен бял мускус. Елеганс.


Безразлично


ще ми остане съществуването на този парфюм, интересът ми към него ще се изчерпи с настоящото описание. Избрах го като първи от серията на известният дизайнер на бельо, но едва ли ще продължа да проучвам бранда. По-вероятно е придобитите флакони да си потърсят млада и весела моя приятелка, която би могла да им се порадва. За мен остава недоузрял аромат, който изучих с чисто анализаторски подходи, но без въодушевление.

Няма коментари:

Публикуване на коментар